Cookies

Ved brug af denne hjemmeside accepterer du brug af cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Hvis du sletter eller blokerer cookies risikerer du at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger og cookies mv.

Shutterbug er dataansvarlig i forbindelse med brug af webshoppen.

 

Oplysninger, der behandles af Shutterbug WEB

Ved køb i webshoppen oplyser kunden navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger lagres med henblik på benyttelse til følgende: Gennemførelse af ordren i webshoppen, samt tilsendt ordrebekræftelse, tilsendt vare, tilsendt faktura, reklamationer og returnering.

 

Opbevaring af billeder i forbindelse med billedbestilling

Shutterbug opbevarer billede-filer på servere, således vi kan håndtere kundebestillinger afgivet online via vores billedbestillingssystemer. Ved indsendelse af filer online har du som kunde afgivet samtykke til dette. Der kan til enhver tid rettes henvendelse med henblik på fjernelse af disse. Billederne bliver typisk opbevaret i 1 år.

 

Vores forpligtigelser I henhold bogføringsloven

Shutterbug er efter bogføringsloven forpligtet til at gemme bilagsmateriale. Faktura-bilag hvorpå der står personoplysninger, som beskrevet ovenfor vedr. salg på webshoppen. Eftersom bogføringsloven kræver, at bilagsmaterialet opbevares i 5 år fra udløbet af det år, hvori varen er købt, må der påregnes, at personoplysninger afgivet i forbindelse med køb, gemmes i 5 år efter udløbet af købsåret.

Personoplysninger som lagres i forbindelse med køb på webshoppen, lagres således.

 

Indsigt, sletning og berigtigelse m.v.

Man kan til enhver tid på begæring, få indsigt i, hvad vi har registreret af oplysninger på dig som kunde.

Kunden har ret til, at få slettet de oplysninger der er, i forbindelse med køb på webshoppen, i det omfang formålet med indsamlingen og opbevaringen af oplysningerne ikke længere er aktuelt. Begæring om indsigt, sletning, berigtigelse rettes til virksomheden jf. virksomhedsoplysninger. Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Det er tilladt, at klage til Datatilsynet over virksomhedens behandling af personoplysninger vedrørende dig som kunde, hvis du mener virksomheden behandler oplysningerne i strid med lovgivningen.